Qui som

Som una cooperativa fundada el 1987 que, des de l'inici de la nostra activitat, ens hem especialitzat en l'assessorament global de l'empresa. comptant tots els components del nostre equip d'assessors amb una gran experiencia en el treball amb cooperatives, empreses del tercer sector i societats mercantils de tot tipus.

Tenim la consideració de Punt d'Assessorament i Inici de la Tramitació (PAIT), integrat a la xarxa CIRCE, per a prestar serveis d'assessorament a emprenedors, tant en la gestació, tramitació administrativa i posada en marxa de les iniciatives empresarials, com en les primeres etapes de l'activitat.

En la prestació dels nostres serveis donem especial importància al treball amb les tecnologies de la información, que ens permeten un treball proper als nostres clients, enviant i rebent la información per mitjans telemàtics.            


El nostre equip

Teniu a la vostra disposició un grup d'economistes i graduats socials, de gran experiència i reconegut prestigi en el nostre àmbit de treball, que us atendrem de forma personalitzada, per a estudiar, analitzar i adoptar les solucions concretes, en funció de les vostres necessitats.